welofniettherapie 

 
kennis

Praatlezing over geluk

praatavond over geluk

Sta je er weleens bij stil wat geluk voor jou echt betekent? Waar word je nu echt happy van? En hoe word je eigenlijk gelukkig? Het zijn belangrijke vragen die ieder mens bezighoudt. Ze zijn moeilijk te beantwoorden, want geluk betekent voor iedereen iets anders. En veel mensen weten niet precies hoe je dat doet: gelukkig worden. Om dichter bij je persoonlijke antwoord te komen is er de PraatLezing.

Zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfliefde
In onze moderne maatschappij beloven veel zaken jou het ultieme geluk. Maar het zijn vaak loze beloftes. Een gelukkig leven krijg je niet automatisch door een fijne baan, veel likes op Facebook, een prachtig lijf, de nieuwste gadgets, status of macht. Geluk zit hem in zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfliefde. Als je oprecht kunt zeggen: ‘Ik hou van mezelf’, is de kans dat je gelukkig bent een stuk groter. En dat maakt je leven mooier en lichter.

Tijdens deze Praatlezing staan we samen stil bij het leven. Je krijgt handvatten aangereikt voor manieren waardoor je gelukkiger in het leven leert te staan. Je ontdekt hoe je niet langer geleid hoeft te worden door de waan van de dag, de eisen en wensen van de maatschappij en de mensen om je heen.

Gelukkig worden begint met het zetten van de eerste stap. Die stap kun je al doen in één avond. Ontdek hoe je weer beweging krijgt in jouw leven. En welke beslissingen je kunt nemen die positieve effecten hebben op jouw geluk. Op deze avond komen belangrijke vragen voorbij als:
- Is geluk maakbaar?
- Maakt geld gelukkig?
- Hoeveel geluk zit er in ongeluk?
- Is geluk een keuze?

Inhoud
De lezing bestaat uit twee onderdelen. Je hoort Freeks persoonlijke verhaal over zijn zoektocht naar geluk en inzichten. Daarnaast ga je aan de hand van prikkelende vragen en stellingen met elkaar in gesprek: wat kun je zelf doen om dagelijks meer geluk in je leven te ervaren? Geïnspireerd en vol nieuwe energie ga je na de PraatLezing weer naar huis.

Waar?
De PraatLezingen vinden plaats in heel Noord-Nederland en op diverse locaties. Ook is het mogelijk binnen bedrijven en verenigingen een PraatLezing te verzorgen.

Kosten en reserveren
De kosten voor deze lezing, inclusief consumpties en een volledige samenvatting per pdf, bedragen € 25,00 per persoon. Meld je aan en beleef afwisselende, kleurrijke en inspirerende momenten met elkaar. Reserveer tijdig: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Klik hier voor reserveren.

Boek Happy Life
Na deze PraatLezing is er de mogelijkheid te kiezen voor meer geluksverdieping met het boek Happy Life. Dit doe-, werk- en leesboek is gekoppeld aan een actieve coachingstraining van tien sessies, inclusief een uitgebreide persoonlijke intake. Het boek toont je op een frisse en duidelijke wijze hoe jij jouw geluksgevoel kunt optimaliseren. Het maakt dat je als mens meer gelukkig, ontspannen en vooral meer happy in het leven staat. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van je inkomsten.
Meer weten? Vraag gerust een kennismakingsgesprek aan. 

Balans Praktijk voor LevensCoaching, Mindfulness en Gesprekstherapie
Wegen naar Persoonlijke Groei!

Balans is een onafhankelijke en cliëntgerichte coachingspraktijk met ervaren psychologen, coaches, trainers en adviseurs. Onze manier van werken heeft een stevige theoretische basis vanuit de gedragswetenschappen en is getoetst in de dagelijkse praktijk. Wij werken altijd met een combinatie van theorie, praat- en doe activiteiten. Een combinatie die oersterk blijkt te zijn om blijvende veranderingen te creëren. Plezier en zich veilig voelen zijn de belangrijkste voorwaarden om te kunnen leren. Daarbij is ervaringsgericht leren één van de meest krachtige manieren om nieuwe inzichten te verkrijgen of  te komen tot een andere, meer effectieve manier van handelen. NIETS blijft zoals het is, ALLES verandert!

feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback