welofniettherapie 

 
kennis

Balans

indexvervolg

Ben jij de weg kwijtgeraakt? Mis je de balans in je leven?
Het leven is soms net als een landschap vol met prachtige bergtoppen en ook diepe - soms zelfs hele donkere - dalen. Vanaf zo'n bergtop heb je een prachtig uitzicht, kun je uitkijken over het landschap van je leven en zien wat je allemaal hebt meegemaakt en bereikt. Als je echter aan bent beland in een van de dalen van je landschap, dan kan het daar donker, eenzaam en misschien ook wel angstig zijn. Het kan - daar in dat dal - volkomen uitzichtloos lijken. En - vanuit dat dal - opkijken tegen de hoge berg, die voor je ligt, het kan je zelfs een gevoel van moedeloosheid geven, omdat je op dit moment misschien wel niet weet waar je de kracht nog vandaan moet halen, om weer een nieuwe berg in je leven te kunnen beklimmen.

button-video-balansAls er dingen in je leven spelen, waardoor je het gevoel hebt in zo'n dal te zitten, kan begeleiding bij Balans uitkomst bieden. Samen kunnen we onderzoeken wat maakt dat je in dat dal bent aanbeland, welke dingen je ervan weerhouden het leven te leiden dat je graag zou willen, welke dingen jou ervan weerhouden het leven te leiden waar je gelukkig van wordt. Samen kunnen we onderzoeken wat je nodig heeft om weer uit dat dal te komen en waar je de kracht vandaan kunt halen om weer op een bergtop in jouw landschap te kunnen staan en weer te genieten van het uitzicht.

Wat wij je bieden is een veilige plek om je verhaal te delen. Waar nodig zetten we de ramen van je hersenen een goed tegen elkaar open. Zo werken we naar toe naar een gezonde beklimming van je eigen persoonlijke bergtop. De weg daarnaartoe biedt je vernieuwende inzichten over jezelf en het leven wat je wilt leiden. Dit maakt dat je op eigen kracht en met frisse moed het leven tegemoet kan treden.

 Wij kiezen voor actieve en speelse werkvormen die een uitdaging vormen. Activiteiten die de mens de gelegenheid bieden om nieuwe en positieve ervaringen op te doen en te oefenen met ander gedrag. Activiteiten die per definitie een beroep doen op het zelfsturend vermogen van de mens. En waar ruimte is voor plezier. Want serieuze onderwerpen mogen wat ons betreft best op een speelse wijze worden benaderd.

De weg naar persoonlijke groei
Persoonlijke groei heeft te maken met het doorbreken van zaken die iemand in de weg kunnen staan, die jouw ontwikkeling als mens onnodig remmen of zelfs helemaal stoppen. De bewuste keuze voor persoonlijke groei is dan ook wel het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven omdat het je ogen zal openen en je hierdoor nieuwe wegen leert zien waarmee je het leven op een frisse manier kunt gaan inrichten.

Haal meer uit je leven
Dus wil je jouw welzijn naar een hoger niveau tillen en meer uit jezelf én je leven halen? Wil je bepaalde doelen of dromen bereiken, of eindelijk leven in balans met jezelf en jouw leven? Wees dan zelf de verandering, door bewust te gaan leven en persoonlijk te groeien!

Wat maakt groei eigenlijk persoonlijk?

-        Groei je in de mate waarin je jezelf bent?

-        Groei je in de manier waarop omgaat met jezelf en de dingen?

-        Groei je in je kwaliteiten en wellicht ook valkuilen?

Worden de kosten van coaching vergoed?
Balans is een praktijk die werkt vanuit coaching, gesprekstherapie en training en wordt om die reden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Om cliënten zoveel mogelijk tegemoet te komen in de kosten zijn de consultarieven afgestemd op het netto-inkomen. Verder zijn er in een aantal gevallen vergoedingen mogelijk door derden zoals de fiscus, werkgever of uitkerende instantie. Klik hier voor meer informatie hierover. Klik hier voor meer informatie over tarieven.

Wij van Balans bieden je een breed scala van wegen naar persoonlijke groei. Ben jij de weg kwijt of ben je op zoek naar de balans in leven? Sla dan samen met ons een nieuwe weg in, terug naar jezelf. Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Balans Praktijk voor LevensCoaching, Mindfulness en Gesprekstherapie
Wegen naar Persoonlijke Groei!

Balans is een onafhankelijke en cliëntgerichte coachingspraktijk met ervaren psychologen, coaches, trainers en adviseurs. Onze manier van werken heeft een stevige theoretische basis vanuit de gedragswetenschappen en is getoetst in de dagelijkse praktijk. Wij werken altijd met een combinatie van theorie, praat- en doe activiteiten. Een combinatie die oersterk blijkt te zijn om blijvende veranderingen te creëren. Plezier en zich veilig voelen zijn de belangrijkste voorwaarden om te kunnen leren. Daarbij is ervaringsgericht leren één van de meest krachtige manieren om nieuwe inzichten te verkrijgen of  te komen tot een andere, meer effectieve manier van handelen. NIETS blijft zoals het is, ALLES verandert!

feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback