welofniettherapie 

 
kennis

Informatie consulttarieven

 INDEX VERVOLG

Eigen investering persoonlijke groei
Met coaching investeer je tijd, energie en geld in je eigen persoonlijke ontwikkeling en (wel-)zijn. De coaching tarieven zijn afgestemd op je netto-inkomen en persoonlijke situatie. Je ontvangt na afloop een declaratienota per e-mail.

Vergoedingsmogelijkheden coaching
Particulieren en ondernemers kunnen op verscheidene manieren hun kosten voor coaching (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Kosten gemaakt voor (loopbaan) coaching zijn als scholings- of studiekosten veelal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Persoonlijk ontwikkelbudget werkgever
Veel organisaties reserveren maandelijks een geldbedrag (een persoonlijk budget) voor werkgerichte activiteiten. Dit budget kun je in samenspraak met je leidinggevende besteden aan alles wat jouw ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid ten goede komt.

Via de belastingaftrek voor ondernemers
Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als zakelijke kosten.

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Minima tarief
Als je twijfelt over of en hoe je dit kunt betalen, neem dan vooral even contact met ons op. Het zou jammer zijn als een coachtraject om financiële redenen niet van start kan gaan, daarom denken wij graag met je mee over een creatieve oplossing. En… die oplossing vinden we altijd!

Meer informatie omtrent de consulttarieven kun je hier vinden

Balans Praktijk voor LevensCoaching, Mindfulness en Gesprekstherapie
Wegen naar Persoonlijke Groei!

Balans is een onafhankelijke en cliëntgerichte coachingspraktijk met ervaren psychologen, coaches, trainers en adviseurs. Onze manier van werken heeft een stevige theoretische basis vanuit de gedragswetenschappen en is getoetst in de dagelijkse praktijk. Wij werken altijd met een combinatie van theorie, praat- en doe activiteiten. Een combinatie die oersterk blijkt te zijn om blijvende veranderingen te creëren. Plezier en zich veilig voelen zijn de belangrijkste voorwaarden om te kunnen leren. Daarbij is ervaringsgericht leren één van de meest krachtige manieren om nieuwe inzichten te verkrijgen of  te komen tot een andere, meer effectieve manier van handelen. NIETS blijft zoals het is, ALLES verandert!

feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback