welofniettherapie 

 
kennis

Contactformulier Balans

contact

Heb je levensvragen, psychische klachten of behoefte aan een persoonlijk gesprek? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit is een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Mag ik je een advies geven? Wacht niet te lang met het maken van een afspraak. Hoe eerder je je klacht(en) aanpakt, des te groter de kans op een snelle en succesvolle behandeling.

We bieden niet alleen hulp aan volwassenen, maar ook aan jongeren.

Praktijk Balans
Hooglandswijk 31 - 9202 AA Drachten
Telefoon: 0512-515730 - Mobiel: 06-10222289
E-mail: mail@balansdrachten.nl

Locaties consultgesprekken
Naast de hoofdvestiging in Drachten worden er in Haren en Lemmer ook consultgesprekken gevoerd. Hiervoor gelden geen vaste dagen en tijden. Bij het kennismakingsgesprek kun je de eventuele voorkeur hiervoor aangeven.

Unieke werkwijze Balans met online formulieren en digitale praktijkvoering
Of het nu gaat om een kennismakingsgesprek, intake of gespreksformulieren, wij bedienen online en digitaal onze cliënten op een praktische, hedendaagse en doeltreffende manier. Met daarbij een belangrijke milieuwinst door besparing van verminderd gebruik van papier en inkt.

Telefonische bereikbaarheid en openingstijden
De praktijk is alleen op afspraak geopend. Voor het maken van een eerste afspraak, wijzigen van een afspraak of het stellen van een algemene vraag zijn wij telefonisch bereikbaar op: Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Op woensdag is de praktijk gesloten. Spoedafspraken en/of gesprekken zijn altijd mogelijk via telefoonnummer 06-10222289.

De praktijk is zowel overdag als in de avonduren geopend. Op andere dagen en tijden dan hierboven vermeld, kun je een e-mail sturen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je gezocht. Je kunt je aanmelden op eigen initiatief, verwijzing via huisarts, werkgever, of maatschappelijk werk. Er zijn relatief korte wachtlijsten. Meestal kun je (met uitzondering van schoolvakanties) binnen een week of 14 dagen terecht.

Kennismakingsgesprek
Voorafgaand aan een behandeling starten we altijd met een kosteloos kennismakingsgesprek waarin je vragen kunt stellen en je verwachtingen kenbaar kunt maken. De therapeut vertelt vervolgens welke behandeling zinvol kan zijn en welk tarief er voor je geldt. Hierna beslissen we samen of we verder gaan met de gesprekken en in welke vorm.

Informatie tarieven en voorwaarden
Wij zijn een vrij gevestigde praktijk en de behandeling is niet declarabel bij de Zorgverzekering. Je dient de behandeling dus zelf te betalen. Er worden verschillende tarieven gehanteerd, afhankelijk van je inkomen en je persoonlijke situatie. De tarieven zijn afgestemd op het netto inkomen.

Ondanks dat de therapie niet wordt vergoed door de zorgverzekeraars zijn de therapeuten bij Balans mensen met een gedegen psychologische kennis, een brede werk- en levenservaring met als resultaat een goede individuele persoonlijke zorg en klachtbegeleiding. Verder is onze werkwijze praktijkgericht en gericht op kortdurende therapietrajecten. Zie coaching en/of therapie als een persoonlijke investering in jezelf. Je zult ervaren dat deze investering blijvend veranderend is voor je leven. 

Aanhef(*)
Ongeldige invoer

Voornaam(*)
Geeft u alstublieft uw naam op.

Achternaam(*)
Ongeldige invoer

Adres(*)
Geef een geldig adres op

Postcode(*)
Geeft u alstublieft een postcode op

Woonplaats(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer(*)
Ongeldige invoer

Email(*)
Please let us know your email address.

Ik ontvang graag informatie over of ik wil een afspraak maken voor

Ongeldige invoer

Voor het maken van een afspraak gaat mijn voorkeur uit naar

Ongeldige invoer

Overige vraag

Balans Praktijk voor LevensCoaching, Mindfulness en Gesprekstherapie
Wegen naar Persoonlijke Groei!

Balans is een onafhankelijke en cliëntgerichte coachingspraktijk met ervaren psychologen, coaches, trainers en adviseurs. Onze manier van werken heeft een stevige theoretische basis vanuit de gedragswetenschappen en is getoetst in de dagelijkse praktijk. Wij werken altijd met een combinatie van theorie, praat- en doe activiteiten. Een combinatie die oersterk blijkt te zijn om blijvende veranderingen te creëren. Plezier en zich veilig voelen zijn de belangrijkste voorwaarden om te kunnen leren. Daarbij is ervaringsgericht leren één van de meest krachtige manieren om nieuwe inzichten te verkrijgen of  te komen tot een andere, meer effectieve manier van handelen. NIETS blijft zoals het is, ALLES verandert!

feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback