welofniettherapie 

 
kennis

Relatie APK

relatie APK

Elke relatie heeft aandacht nodig, niets gaat vanzelf. Om een relatie gezond te onderhouden is een relatie APK geen overbodige luxe, eerder een gezonde noodzaak. Deze APK  toont jullie hoe de harmonie verloopt in de relatie en of deze nog voldoende in balans is.

Een auto laten we ieder jaar terecht. Ieder jaar gaan we 2 keer voor controle naar de tandarts, of we doen regelmatig een lichamelijke checkup. Eigenlijk zouden we ook zoiets met onze relatie moeten doen. En waarom niet? De relatie is voor veel mensen één van de belangrijkste en waardevolste dingen in ons leven. De kwaliteit ervan bepaalt ook een belangrijk deel van onze fysieke en mentale gezondheid.

In drie gesprekken bespreken we samen de stand van zaken in de relatie. We kijken naar de goede en minder goede kanten en bespreken onder andere de tijd en interesse voor elkaar; hoe staat het met de relatie investering, de seksualiteit en de communicatie met elkaar. Van daaruit geven wij dan praktische adviezen. In de praktijk zien we dat veel stellen elke drie jaar een relatie APK doen. Op die manier hou je de relatie met elkaar scherp.

Wat is het belang van een relatie APK
In bijna elk huwelijk of langdurige relatie komen spanningen, ergernissen en twijfels voor. Dat is volkomen normaal en hoeft dus niet te betekenen dat je huwelijk of slecht is. Integendeel, juist omdat je partner belangrijk voor je is en aan relaties in het moderne leven tegenwoordig ook steeds meer eisen gesteld worden zijn spanningen eigenlijk onvermijdelijk. Om die spanning om te zetten in ontspanning is de relatie APK een prima middel. Je relatie krijgt een gezonde opkikker. Waardoor de relatiemotor weer soepeler verloopt.

Je kunt deze relatie APK zien als een analyse instrument met daaraan gekoppeld een aantal gesprekken met vernieuwde inzichten. Je ontvangt nieuwe communicatie-handvaten met een verfrissende gerichtheid hoe de relatie er nú voor staat en hoe het anders zou kunnen.

De uitvoering van de relatie APK
Deze begint met een gezamenlijke kennismakingsgesprek. Van daaruit volgt er een online partnerintake, met praktijkopdrachten. Dit zal jullie tot nadenken zetten over jezelf en elkaar. Daarna volgt er een analysegesprek over waar de motor nog soepel loopt en waar deze gesmeerd dient te worden. De uitkomst van deze intake is de richtlijn voor de twee consultgesprekken die hierna volgen.

De kosten voor de relatie APK bedragen voor het kennismakingsgesprek en de twee consultgesprekken € 195,00. De kosten voor de relatieanalyse bedraagt € 150,00.

Wacht niet langer en maak de afspraak voor de relatie APK
Vul het kennismakingsformulier op de website in en binnen twee weken kunnen we samen een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De belangrijkste doelen zijn jullie verwachtingen van elkaar en van het gesprek. Maar zeker ook de onderlinge klik samen.  Dit gesprek duurt 45 minuten en daarna plannen we de afspraak in voor de relatie analyse en vervolggesprekken.

Voor veel stellen is zijn de relatie APK gesprekken voldoende om samen gezond verder te kunnen. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen we hierna doelgerichte vervolgafspraken maken. Hoe die relatiecoaching verloopt kun je lezen door hierop te klikken.

Neem die stap en investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven. 

Balans Praktijk voor LevensCoaching, Mindfulness en Gesprekstherapie
Wegen naar Persoonlijke Groei!

Balans is een onafhankelijke en cliëntgerichte coachingspraktijk met ervaren psychologen, coaches, trainers en adviseurs. Onze manier van werken heeft een stevige theoretische basis vanuit de gedragswetenschappen en is getoetst in de dagelijkse praktijk. Wij werken altijd met een combinatie van theorie, praat- en doe activiteiten. Een combinatie die oersterk blijkt te zijn om blijvende veranderingen te creëren. Plezier en zich veilig voelen zijn de belangrijkste voorwaarden om te kunnen leren. Daarbij is ervaringsgericht leren één van de meest krachtige manieren om nieuwe inzichten te verkrijgen of  te komen tot een andere, meer effectieve manier van handelen. NIETS blijft zoals het is, ALLES verandert!

feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback