welofniettherapie 

 
kennis

Happy single

happy-single-new-version

Ben jij een stralende happy single? Of ben je meerdere malen teleurgesteld in een relatie en geloof je eigenlijk niet dat de ware voor jou bestaat? Veel singles zijn allesbehalve happy . Al je vrienden en kennissen hebben al jaren geleden hun grote liefde gevonden. En jij? Tja… Bij jou lijkt het steeds maar niet te lukken. Je komt wel leuke mensen tegen, maar die zijn of al bezet of ‘gewoon geen relatiemateriaal’. En dus ben je nu al veel langer single dan je lief is. En hoewel je vaak hoort en leest dat je juist als single happy bent, voel jij je helemaal geen happy single.

Tijd om daar iets aan te gaan doen!
Binnen Balans is er dé ideale training om niet alleen happy single te zijn maar ook weer happy samen te worden. Deze training bestaat uit een praktische theorie- en praktijklessen. Het maakt je weer single met een goed zelfbeeld, stevig in schoenen staand wat betreft communicatie, presentatie en assertiviteit.

button-video-happy-singleHappy single niet makkelijk
Veel mensen zijn jaren met iemand samen geweest en zijn niet gewend om single te zijn. Veel mensen weten niet goed wat het is om alleen te zijn. Met als gevolg dat een relatie wordt gezien als een invulling in plaats van een aanvulling op het leven. Dit laatste is overige de enige manier om een nieuwe relatie een gezonde kans te geven. Veel mensen storten zich na het verbreken van een relatie massaal op datingsites, speeddaten, via-via dating en honderd-en-een ander manier om weer een partner te vinden. Vaak zonder succes.

Dit komt omdat veel mensen de oude relatie meenemen naar de nieuwe. Dat dit niet werkt mag duidelijk zijn. Het belangrijk is dat eerst zorgt dat je de oud jas écht hebt afgedaan voordat een nieuwe aantrekt. Dat betekent verwerken van je oude relatie en oude gewoonten. Het vernieuwen van je zelfbeeld, communicatie en assertiviteit. Als je dit niet doet dan is de kans dat de nieuwe relatie gaat slagen zeer gering. Want om happy samen te kunnen moet je eerst een happy single zijn. Dit kan met consultgesprekken maar ook met de onderstaande training.

Training Happy Single Happy Samen
Wil jij vol enthousiasme en plezier een nieuwe relatie ontdekken? Ben je het daten zonder écht resultaat op internet zat? Kies dan voor een programma dat je op een plezierige en serieuze manier helpt om vanuit meer krachtige persoonlijkheid happy samen te worden. Dit programma begint met wie je nu bent, wat zijn je sterke punten en wat zijn je groeipunten.

Het programma bestaat uit tien lessen, die staan voor tien weken. Elke week krijg je nieuwe inzichten en opdrachten, waarmee je direct aan de slag gaat. Je leert beter luisteren naar je eigen behoeftes. Je leert communicatiestijlen herkennen, ook die van jezelf. Je gaat steeds verder met het in kaart brengen van jezelf, je wereld en je toekomst. Zo bouw je aan zelfkennis die jou een ongekende steun geeft met het vinden van succesvolle nieuwe relatie. Deze training gaat je daarbij zeker helpen!

De kosten hiervoor bedragen € 485,00 (deelbetaling is mogelijk) inclusief werkboek, intake-analyse en tien consultgesprekken. Deze kunnen zowel over dag als in de avonduren plaatsvinden.

Naast deze training bieden wij ook een bonuspakket aan. Hierin wordt een relatieprofiel opgesteld, krijg je stylingadvies omtrent kleding, etiquette en hoe jezelf goed te presenteren. Met daarbij een fotoshoot van jezelf. Dit bonuspakket maakt dat je jezelf op via een datingsite maximaal presenteert.

Ben jij een happy single?
Wil jij een happy single zijn en van daaruit happy samen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.  

Balans Praktijk voor LevensCoaching, Mindfulness en Gesprekstherapie
Wegen naar Persoonlijke Groei!

Balans is een onafhankelijke en cliëntgerichte coachingspraktijk met ervaren psychologen, coaches, trainers en adviseurs. Onze manier van werken heeft een stevige theoretische basis vanuit de gedragswetenschappen en is getoetst in de dagelijkse praktijk. Wij werken altijd met een combinatie van theorie, praat- en doe activiteiten. Een combinatie die oersterk blijkt te zijn om blijvende veranderingen te creëren. Plezier en zich veilig voelen zijn de belangrijkste voorwaarden om te kunnen leren. Daarbij is ervaringsgericht leren één van de meest krachtige manieren om nieuwe inzichten te verkrijgen of  te komen tot een andere, meer effectieve manier van handelen. NIETS blijft zoals het is, ALLES verandert!

feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback