welofniettherapie 

 
kennis

Happy single

happy-single-new-version

Ben jij een stralende happy single? Of ben je meerdere malen teleurgesteld in een relatie en geloof je eigenlijk niet dat de ware voor jou bestaat? Veel singles zijn allesbehalve happy. Al je vrienden en kennissen hebben jaren geleden hun grote liefde gevonden. En jij? Tja … Bij jou lijkt het steeds maar niet te lukken. Je komt wel leuke mensen tegen, maar die zijn of al bezet of ‘gewoon geen relatiemateriaal’. En dus ben je nu al veel langer single dan je lief is. Hoewel je vaak hoort en leest dat je juist als single happy zou moeten zijn, voel jij je helemaal niet happy.

button-video-happy-single

Geen partner hebben is niet altijd makkelijk.
Het komt vaak voor dat mensen jaren samen met iemand zijn geweest en niet goed weten wat het is om alleen te zijn. Met als gevolg dat een relatie wordt gezien als een invulling in plaats van een aanvulling op het leven. Terwijl dit laatste de enige manier is om een nieuwe relatie een gezonde kans te geven. Veel mensen storten zich na het verbreken van een relatie direct op datingsites, gaan speeddaten of zoeken andere manieren om weer een partner te vinden. Vaak zonder succes.

Word eerst gelukkig, zorg dat je gaat stralen!
De gouden tip bij het vinden van je ideale partner is deze: Zorg eerst dat je gelukkig bent als single, ga daarna pas op zoek naar een partner. Als wanhopig persoon kom je nergens. Zolang je je geluk laat afhangen van het ontbreken van een partner ben je niet op de goede weg. Als je investeert in jezelf en ervoor zorgt dat je je oprecht gelukkig voelt, vergroot dit de kans op een leuke partner. Je kunt prima gelukkig zijn als single. En het leuke is: gelukkige mensen zijn aantrekkelijk. Ze lachen, zijn succesvol en sexy, stralen geluk uit en zijn prettig om mee om te gaan. Bovendien word je extra aantrekkelijk als je geluk niet af lijkt te hangen van een partner. Je bent onafhankelijk en daardoor de moeite waard om voor te vechten.

Concrete stappen
Staak je zoektocht naar de ideale partner. Investeer in je eigen geluk en verander in een stralende, happy single. Vind rust, liefde, dankbaarheid en accepteer het leven zoals het is. Hoe? Volg een coachingstraining bij Balans! De persoonlijke training in combinatie met het werk-, doe- en leesboek Happy Life helpt je in te zien dat je niet persé een partner nodig hebt om gelukkig te zijn. Daarna ben je klaar om weer gezond te gaan daten.

Wil je weer een happy single zijn? Meld je dan nu aan voor de unieke coachingstraining Happy Life!

Balans Praktijk voor LevensCoaching, Mindfulness en Gesprekstherapie
Wegen naar Persoonlijke Groei!

Balans is een onafhankelijke en cliëntgerichte coachingspraktijk met ervaren psychologen, coaches, trainers en adviseurs. Onze manier van werken heeft een stevige theoretische basis vanuit de gedragswetenschappen en is getoetst in de dagelijkse praktijk. Wij werken altijd met een combinatie van theorie, praat- en doe activiteiten. Een combinatie die oersterk blijkt te zijn om blijvende veranderingen te creëren. Plezier en zich veilig voelen zijn de belangrijkste voorwaarden om te kunnen leren. Daarbij is ervaringsgericht leren één van de meest krachtige manieren om nieuwe inzichten te verkrijgen of  te komen tot een andere, meer effectieve manier van handelen. NIETS blijft zoals het is, ALLES verandert!

feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback