welofniettherapie 

 
kennis

Video impressies Balans

videopresentatie

Er is geen toegankelijkere manier om in korte tijd een beeld te krijgen van de praktijk dan door videopresentaties. Mogelijkerwijs kunnen onderstaande video’s je een eerste handreiking doen wat betreft herkenning en welke stappen te nemen om weer balans in je leven te krijgen.

Deze video’s geven je in korte tijd een beeld van Balans, maar ook van de verschillende disciplines die praktijk aanbied. Meer uitgebreide informatie vind je verder op de website. 

Leven in Balans Relatiecoaching
LevensCoaching Is je heden nog je verleden
Tienercoaching Passie in je leven
Happy Life Happy Single  

Balans Praktijk voor LevensCoaching, Mindfulness en Gesprekstherapie
Wegen naar Persoonlijke Groei!

Balans is een onafhankelijke en cliëntgerichte coachingspraktijk met ervaren psychologen, coaches, trainers en adviseurs. Onze manier van werken heeft een stevige theoretische basis vanuit de gedragswetenschappen en is getoetst in de dagelijkse praktijk. Wij werken altijd met een combinatie van theorie, praat- en doe activiteiten. Een combinatie die oersterk blijkt te zijn om blijvende veranderingen te creëren. Plezier en zich veilig voelen zijn de belangrijkste voorwaarden om te kunnen leren. Daarbij is ervaringsgericht leren één van de meest krachtige manieren om nieuwe inzichten te verkrijgen of  te komen tot een andere, meer effectieve manier van handelen. NIETS blijft zoals het is, ALLES verandert!

feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback