welofniettherapie 

 
kennis

Online coaching

online coaching

Online coaching: op afstand raadgeven en begeleiden
Online communicatie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. De huidige tijd vraagt om een flexibele vorm van coaching. Online coaching wordt steeds vaker ingezet vanwege de voordelen die het biedt in tijd en geld. Het is plaats- en tijdonafhankelijk. Bewezen is dat online coaching net zo goed werkt als een persoonlijk gesprek. Bovendien heb je sneller en directer contact.

Bij online coaching maak ik gebruik van Skype. Het enige dat je nodig hebt is een webcam en een microfoon. Je kunt contact leggen via je computer of smartphone. Ik zet online coaching in voor vraagstukken met betrekking tot coaching en/of coachingstrajecten, raadgeving en kortdurende psychologische sessies. Het kan gaan om een eenmalige sessie of een vooraf afgesproken traject. Dit kan binnen Nederland maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld als je op (zaken)reis bent of gevestigd bent in het buitenland. Met online coaching bied ik je de mogelijkheid gecoacht te worden op de locatie die jezelf wenst.

Hoe het werkt
Allereerst maken we een afspraak voor ons Skype-gesprek. Je hoeft hier niets voor te installeren. Wel dien je te beschikken over een webcam en microfoon. Skype is geschikt voor alle platforms: IOS, Android, PC, Tablet, Smartphone en Blueberry. Ik bel je op de afgesproken tijd via Skype.

Na aanmelding via het contactformulier kan er doorgaans binnen één dag al een eerste online coachingsgesprek ingepland worden. Lekker makkelijk en snel dus, maar vooral ook heel praktisch en doeltreffend. De kosten voor online coaching bedragen € 1,45 per minuut (exclusief 21% btw). Je ontvangt achteraf per e-mail een declaratie hierover.

De eerste kennismaking is altijd vrijblijvend en kosteloos. In dit eerste contact bepalen we je doelstellingen en zetten we de koers uit door af te stemmen in welke intensiteit je online coaching wenst. Daarna bespreken we welke vorm van coaching wordt ingezet, bijvoorbeeld persoonsgerichte coaching en/of organisatiegerichte coaching. Ten slotte spreken we over de verwachte duur van het traject en de duur van de gesprekken.

Online coaching wordt ondersteund met online gespreks- en evaluatieformulieren en waar nodig gerichte theoretische coachingsmodules of met de doe- werk- en leesboeken als RelatieTraining of Happy Live.

Voordelen online coaching
Online coaching is net zo persoonlijk als fysieke coaching, met als voordeel dat het flexibeler is en direct inzetbaar. Je kunt snel terecht voor een luisterend oor, een reflectie of concrete tips en adviezen. Verder bespaart je flink op reistijd en reiskosten.

Persoonlijk contact
Toch liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk altijd. Vul dan op het contactformulier je gegevens in en geef aan welke tijd je voorkeur heeft.

Balans Praktijk voor LevensCoaching, Mindfulness en Gesprekstherapie
Wegen naar Persoonlijke Groei!

Balans is een onafhankelijke en cliëntgerichte coachingspraktijk met ervaren psychologen, coaches, trainers en adviseurs. Onze manier van werken heeft een stevige theoretische basis vanuit de gedragswetenschappen en is getoetst in de dagelijkse praktijk. Wij werken altijd met een combinatie van theorie, praat- en doe activiteiten. Een combinatie die oersterk blijkt te zijn om blijvende veranderingen te creëren. Plezier en zich veilig voelen zijn de belangrijkste voorwaarden om te kunnen leren. Daarbij is ervaringsgericht leren één van de meest krachtige manieren om nieuwe inzichten te verkrijgen of  te komen tot een andere, meer effectieve manier van handelen. NIETS blijft zoals het is, ALLES verandert!

feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback